Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi

Paylaş
 

Finans simülasyon oyunu, son yıllarda birçok finans programı içerisinde bulunan ve finans hakkında en detaylı öğrenimi sağlayan eğitim programlarından bir tanesidir. Genel olarak tam ya da yarım gün olan ve uzaktan bağlantı şeklinde oynanan bu yönetim oyunları bir yönetici eşliğinde oynanmaktadır. Belirli bir senaryo ile oynana oyun içerisinde kişilerin karar verme mekanizması ve doğru stratejiyi kurma zekası gelişmektedir. Yönetme oyunları olarak adlandırılan bu oyunlar ile birlikte finans konusunda bilgi sahibi olmak çok kolaylaşmaktadır.

Finans Eğitim Oyunları Neden Gereklidir?

İş simülasyonu için ne gerekir? Infinite Balance olarak sunduğumuz finans yönetme oyunları kişilerin finans tablolarını inceleme, finansal düşünceye sahip olma, finans anlamında doğru kararları verme gibi becerileri elde etmelerini sağlamaktadır. Bilindiği üzere finans konusu oldukça geniştir ve hiçbir şekilde pratik yapılmadan öğrenilmesi çok zordur. Bizler de hem öğrenmeyi sağlayacak hem de eğlenceli olan şirket yönetme oyunları adı altında bir program hazırladık ve uzun süredir birçok kişiye finans konusunda destek veriyoruz. Finansçı olmayanlar için finans eğitimi kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu programlar hiçbir şekilde kalem kağıt olmadan sadece bilgisayar ile oynanmaktadır. Gün içerisinde belirli saatlerde oynanan finans yönetme oyunları, işin bizzat içerisinde olunmasını sağladığı için düşünsel olarak doğru kararların verilmesine daha olanak vermektedir. İşin mantığının kavranması konusunda iyi bir etki bıraktığını söyleyebiliriz.

Finans Simülasyonuna Kimler Katılabilir?

Finans simulasyon oyunu için herhangi bir kişi sınırlaması bulunmamaktadır. Finans hakkında bilgi sahibi olmak ve tecrübe edinmek isteyen herkes programa rahatlıkla katılım sağlayabilmektedir. Şirket oyunu olarak da adlandırdığımız bu oyunlara genel olarak yeni mezun bankacı ve diğer mezunlar katılsa da alanları farklı olsa bile birçok kişi programlarımıza başvurmaktadır. Finansçı olmayanlar için finans eğitimi olarak sunduğumuz bu finans eğitim oyunu sayesinde çok kısa sürede finans konusunda uzman bir kişi olabilirsiniz. Şirket içerisinde kendi pozisyonunuzu yükselterek daha iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Finans gibi derin bir konuyu eğlenceli ve öğretici haline getirdiğimiz finans yönetme oyunları programımıza sizler de davetlisiniz. Direkt uygulamalı olarak işleyen programımız sonucunda finans ile ilgili son derece bilgili olacağınızdan emin olabilirsiniz. 

Bu yazı 316 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak