Elektronik Sigara ve Nargile

Paylaş
 

Elektronik Sigara ve Nargile

Özellikle geleneksel tütün ürünlerine ve kullanımına son vermek isteyen tütün bağımlıları, geleneksel sigarayı bırakma kararlarını aldıktan sonra bu konuda elektronik sigara ve nargile cihazlarının çok büyük faydasını görmektedir. Likit adı verilen aroma içeren sıvıların buharı ile benzersiz bir deneyim yaşayan kullanıcılar bu sayede bağımlılıklarını ciddi oranda sonlandırabilmenin keyfini sürmektedir. 

Elektronik sigara dünyası her geçen gün gelişime ve genişlemeye devam etmektedir. Bu kapsamda elektronik sigara ve nargile mod cihazları olarak pek çok marka, sektöre yeni bir model sürerek kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışmaktadır. Elektronik sigara modelleri arasında birbirinden farklı atomizer özelliklerine sahip cihazlar bulunmaktadır. Bu cihazlardaki temel farklılıklar içim tekniklerine göre e-sigara kullanıcılarına en ideal buhar deneyimi sunmak üzerinedir.

Elektronik Sigara ve Nargile Farkı Nedir?

Genel olarak elektronik sigara kullananlar arasında elektronik nargile adıyla adlandırılan mod cihazların, standart e-sigara cihazlarından büyük bir farkı bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu cihazlar da esasında elektronik sigara olarak piyasaya sürülmektedir. Ancak birbirinden farklı içim tekniklerine en iyi cevapları vermek ve elektronik sigara kullanıcılarını memnun etmek adına bu cihazlarda farklı ohm değerlerine sahip atomizerler kullanılmaktadır.

Düşük ohm değerine sahip atomizer kullanan bir elektronik sigara, ciğer çekimine uygun buhar performansı ortaya koyduğundan e-sigara tutkunları arasında bu cihazlar genel olarak elektronik nargile şeklinde tabir edilmektedir. Bu cihazlar direnç düşüklüğü sebebiyle ciğer çekimi sayesinde yoğun buhar çıkarılmasını sağlamaktadır.

Bu yazı 307 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak