Cep Telefonu Patladı, Gözünden ve parmağından oldu

Paylaş
 

Çin’de 12 yaşındaki bir çocuk, telefonunun şarj esnasında patlaması sonucunda sağ gözünü ve işaret parmağını yitirdi. Telefonun patlaması sonucunda aşırı şekilde kan kaybı yaşayan talihsiz çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doktorlar, çocuğun yüzüne saplanan şarapnel parçalarını çıkarmak için 5 saat devam eden bir operasyon gerçekleştirmiş oldu. Plastik parçalardan birisi, talihsiz çocuğun sağ gaslıne saplanmıştı ve doktorlar da maksimum bu parçayı çıkarabilmek için uğraştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen ufak kızın sağ gözü kurtarılamadı.

Patlama esnasında işaret parmağı da kopan kızın parmağı da dikilemedi. Kopan parmağın hastaneye getirilmediğini belirten doktorlar, eğer parmak getirilmiş olsaydı bile yoğun doku zedelenmesi yüzünden bunun mümkün olmayacağını belirtti.

Çinli yerel kaynaklardan yapılan açıklamalara gore, patlayan telefon 2 senelik bir cihazdı. Çinli yerel bir markaya ilişkin olan telefonun akıllı telefonların öncesinde kullanılan tuşlu modellerden olduğu açıklandı.

Bu yazı 448 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak