Apex Legends Hakkında Merak Edilenler

Paylaş
 

Apex legends, duyurulmasıyla beraber çıkışı da aynı zamanlı olan bir mobil video olarak tanımlanabilir. Battle royal temalı bu oyun çıktıktan sadece bir hafta sonra 25 milyon kullanıcıya ulaştı. Bu oyun türlerini sevmeyen kişilerin bile beğenisini kazanan apex legends, kısa zamanda en popüler oyunlar arasına girmeyi başardı.

Apex Legends Ücretli mi?

Apex legends tamamen ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Fakat dileyenler kaplamaları oyun içerisinde satın alabilmektedirler. Pc, Xbox one, playstation 4 gibi platformlarda ücretsiz olarak indirip oynanabilmektedir. Ancak apex legends oyununu pc de oynayabilmek için minik bir işlem yapmak gerekmektedir. EA kökenli, Origin isimli program kısa bir süre içerisinde pcye yüklenebilmektedir. Diğer Battle Royal oyunlarından farkı ise çok daha esnek bir yapıda olmasıdır. Yani oyun diğerlerine göre çok daha hareketlidir. Müsabakalara başlamadan önce bir kahraman seçilir. Bu kahramanların hepsi de farklı yetenekleri olan kahramanlar olarak göze çarpıyor.

Apex Legends Mobile Versiyonu

Apex Legends mobile versiyonu ne yazık ki henüz geliştirilme aşamasında. EA yapım şirketi, Ceo’sunun açıklamasına göre Apex legends mobile, 2019 yılında piyasaya sürülecektir. Kullanıcılarının çoğu bu heyecanlı bekleyiş içerisindedir.

Apex Legends Sistem Gereksinimleri

Apex Legendsin minimum sistem gereksinimleri vardır. Oyunu oynayabilmeniz için apex legends sistem gereksinimleri şu şekilde olmalıdır. Bu sistem gereksinimine göre oyun yüklenerek oynanabilir.

-İşletim sistemi en az 64-bit windows 7 olmalıdır.

– Ram en az 6 GB olmalıdır.

-CPU AMD FX-4350 4.2 GHz Dört Çekirdekli İşlemci /Intel Core i3-6300 3.8 GHz

-Ekran Kartı: 1 GB ram

– Minimum sabit sürücü 22 GB boş alan

Bu yazı 326 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak