
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
İYİ Parti kurucu üyesi ve Kocaeli Milletvekili adaylarından eski SAT Komandosu emekli Albay Ali Türkşen’in AK Parti’ye yönelik aşağılayıcı tweetleri sosyal medyada olay oldu.
“Yahu bu seçim çalışmaları Twitter’dan epey bir ayrı koydu beni. Okuma var, yazma yok. Yeri gelmişken yazayım; sahada AĞKEPE’nin işi zor. Çok sessiz bir kitle var. “G.tünün kılıyık” grubu dışında, düşünebilen seçmen çark etmiş durumda. İktidar elden gidiyeah…” şeklinde yazması tepki çekti.

Geçtiğimiz aylarda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sırbistan ziyaretinde ülkenin işsizlik sorununa çözüm bulmasıyla ilgili tweet atan Ali Türkşen, yine eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.
İşte o tweet;

Kaynak : www.haberbox.com
CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu New York’taki Türk Günü Etkinliklerine Katıldı
Ekincik Konaklama ve Tatil Rehberi
DİJİTAL MOTOSİKLET KÜLTÜRÜNDE YENİ SOLUK: “MOTOR SPOTU” GÜVENLİ SÜRÜŞ VE TOPLULUK BİLİNCİNİ YENİDEN TANIMLIYOR
Yaratgan, Yapay Zeka Tabanlı Görsel Üretim Motorunu Duyurdu
Noter Onaylı Tercüme ve Apostil Onaylı Tercüme Nedir?
Ahmet Uzun: Kendi Sistemini Kuran Dijital Girişimci
Hem İşlevsel Hem Şık Görünen Parça Anorak Yelek
İzmir’de Bayramın Adresi: Kırkpınar Ailesi Buluşması