
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Fener yönetimi Aykut Kocaman yine gündeme geldi fakat Başkan Yıldırım sebebiyle vazgeçildi. Aziz Yıldırım’ın kardeş Ali Yıldırım, “O zaman bastıralım parayı Ancelotti’yi getirelim” teklifini yaptı.
Bu sezonun başında Fenerbahçe’ye büyük umutlar ile getirilen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira’nın Fenerbahçe yönetimi içinde tartışılır adam olduğu iddia ediliyor. Fenerbahçe yönetiminde yer alan bazı isimler Vitor Pereira’nın yerine eski teknik direktör Aykut Kocaman’ı takımın başına düşündüğü fakat Başkan Yıldırım’ın sıcak bakmayacağı bu teklifi yönetim kurulunda bahsetmedikleri belirtildi.
Pereira’ya karşı görüşte olan yöneticiler geçen sezon Real Madrid’i çalıştıran İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti’yi gündeme getirerek Ali Yıldırım’ın da bu isme sıcak bakanların başında olduğu gelen haberler arasında. Carlo Ancelotti’nin yüksek maliyette olmasına rağmen bazı yöneticilerin bu ismi teknik direktör olarak görmek istedikleri kaydedildi.
BAŞKAN YILDIRIM İLK YILINDA ANCELOTTİ’Yİ İSTEMİŞTİ
Teknik direktörlük kariyerinde 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Carlo Ancelotti geçtiğimiz sezon Real Madrid’de yıllık 7.5 milyon Euro para kazanıyordu. Bu arada Carlo Ancelotti’nin Başkan Aziz Yıldırım’ın ilk göz ağrısı olduğu, Fenerbahçe’ye başkan olduğu ilk yılda takımın başına getirmek istediği hatta kendisini İstanbul’a getirttiği ancak sonrasında anlaşmanın sağlanamadığı biliniyordu. Puan kayıpları sürerse hareketli günler Fener’i bekleyebilir.
DİJİTAL MOTOSİKLET KÜLTÜRÜNDE YENİ SOLUK: “MOTOR SPOTU” GÜVENLİ SÜRÜŞ VE TOPLULUK BİLİNCİNİ YENİDEN TANIMLIYOR
Yaratgan, Yapay Zeka Tabanlı Görsel Üretim Motorunu Duyurdu
Noter Onaylı Tercüme ve Apostil Onaylı Tercüme Nedir?
Ahmet Uzun: Kendi Sistemini Kuran Dijital Girişimci
Hem İşlevsel Hem Şık Görünen Parça Anorak Yelek
İzmir’de Bayramın Adresi: Kırkpınar Ailesi Buluşması
Uzmanlar anlatıyor: Smile Lazer tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Devre Mülk Satın Almadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Önemli Nokta