
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir çelik fabrikasının gece vardiyasından çıkan işçileri taşıyan Yusuf Karabey yönetimindeki minibüs, iddiaya göre saat 09.30 sıralarında cezaevi yolunda virajı almayarak yaklaşık 50 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazayı gören başka araç sürücülerinin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.
Kazada işçilerden Sedat Zengin ile Casim Akbulak hayatını kaybederken; sürücü Yusuf Karabey, işçiler Cengiz Demir, Murat Demir, Abdulkerim Çolak, Yılmaz Keleş, Mustafa Kemal Özgüven, Ercan Eşrefli, Tuğrul Koca, Aytekin Güler, İbrahim Çelik, Mikail Dursun, Ferhat Karacaoğlu, Sedat Girici, Kemal Bostancı, Mustafa Kuşçu ve Serkan Gürsel yaralandı.
Yaralılar vatandaşların da yardımıyla minibüsten çıkarılarak ambulanslarla Osmaniye’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Yusuf Karabey ve Mikail Dursun’un da sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.
Azerbaycan Nakliye Hizmetleri – Güvenli, Hızlı ve Profesyonel Taşımacılık
Furky Sheeks Animasyon Serisi: Birinci Bölüm Yayına Girdi
Boyacı Ustası ile Daire Boyamada Kusursuz Sonuçlar
UYAP SERVER İle UYAP Avukat Portal – 5 Aktif Oturum Hatasına Kesin Çözüm!
Furky Sheeks 28 Ocak’ta “Overload” Albümünün Çıkış Fragmanını Paylaştı
PratikMimar.com ile Tadilatta “Belirsizlik” Dönemi Bitiyor: Tasarım, Takip ve Uygulama Tek Panelde
Furky Sheeks’in Yeni Albümü “Overload” ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Ofis Koltukları ve Büro Mobilyaları ile Çalışma Alanlarınızı Yenileyin