Veiik Airo Ve Veiik Airo Pod

Paylaş
 

Veiik Airo Ve Veiik Airo Pod

Veiik airo pod kiti, tarzı ve ergonomiyi en yüksek düzeyde tutan Veiik firmasının en son üretilen tasarıma sahip pod sisteme sahip elektronik sigara kit modelidir. Bu kitle beraber kullanımı basit, ağır olmayan ve kişilerin rahat kullanımı için ergonomik tasarıma sahip bir cihaza sahip olunacaktır. Bununla beraber Veiik airo, dış görünümü ile de büyük beğeni toplamaktadır.

 2 ml’lik likit kapasitesine sahip olan bu cihazda kartuş sarımı rahatlıkla yapılabilmektedir. Çinko bir gövde üzerine giydirilmiş bulunan kaliteli bir gövde kullanılan cihazda deriye benzer bir gövde kapatıcı kullanılmıştır.

 Cihaz, 360 mAh kapasiteye sahip dahili bir pile sahiptir ve USB kablo vasıtasıyla rahatlıkla her yerde şarjı yapılabilmektedir. Aynı zaman pod sistemi hızlı bir şekilde şarj edilebilmeyi sağlayan hızlı şarj sistemine sahiptir.

 1.2 ohm dirence sahip olan ve değiştirilebilmeye imkan sağlayan kartuşları ile tam bir fiyat / performans cihazıdır. Bu sayede de piyasada bulunan diğer rakipleri ile rahat bir şekilde rekabet edebilmektedir.

 Kahverengi, siyah, kırmızı, mavi, gökkuşağı ve siyah gibi renklere sahip olan cihaz, şık bir cihaz kullanmak isteyenlere de hitap etmektedir.

Bu yazı 331 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak