Makale Tercümesinde Neden Okeanos?

Paylaş
 

Makale Tercümesinde Neden Okeanos?

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi olarak makale tercümesi talepleriniz için profesyonel çeviri hizmeti sağlamaktayız.

Kurulduğumuz günden bu yana kalitemizden ödün vermeden sağladığımız tercüme hizmetlerimizle siz müşterilerimizden her zaman olumlu dönüşler alan ve bunun doğrultusunda hizmet kalitesini daha üst düzeylere çıkararak memnuniyetinizi de ikiye katlayan bir tercüme bürosu olarak tercüme hizmeti sağlamak adına çıktığımız bu uzun yolda tüm engelleri sahip olduğumuz ekip ruhu sayesinde çalışanlarımızla beraber aştık.  Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri hep yakından takip ederek kendimize her geçen gün yeni bir tecrübe kattık ve çıktığımız bu yola gelişim odaklı olarak devam ettik. 

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi olarak akademik, teknik, sosyal bilimler ya da fen bilimleri ile ilgili veya sadece kişisel olan gazete, kitap, dergi ya da internet ortamında yayınlanmış veya yayınlanacak olan her türlü makalenin tercüme hizmetini gerçekleştirmekteyiz. İngilizce makale çeviri başta olmak üzere çevirisini talep ettiğiniz pek çok dilde (Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Farsça, Osmanlıca vb.) makale tercümesi hizmeti vermekteyiz.

Yabancı dergilerde, internet sitelerinde ya da kitaplarda yayınlanmak üzere tercümesi talep edilen makalelerin titiz ve özenli bir çalışma içerisinde çevrilmesi gerekmektedir. Özellikle bilimsel makalesi yayınlayacak olan akademisyenler için büyük önem teşkil eden makale tercümesi hizmetini Okeanos Tercüme şirketi olarak donanımlı ve tecrübe sahibi tercüman kadromuz aracılığıyla profesyonel bir şekilde sunuyoruz.

Makale çeviri fiyatlarını karakter sayısı bazında uygun fiyatlar eşliğinde belirliyor, sizlere uygun fiyatlarda kaliteli makale tercümesi almanın keyfini yaşatıyoruz. 

Bilimsel makaleler, gazete makaleleri, edebi makaleler ve benzeri makaleler olmak üzere pek çok alanda makale tercümesi veren firmamız tercüme sektörünün önde gelen firmalarından biri olma başarısını göstermektedir.

Makale tercümesi genellikle araştırma şirketleri, araştırma hastaneleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları ve öğrenciler tarafından talep edilmektedir. Bazı durumlarda aciliyetine gerek duyulan İngilizce makale çeviri işlemleri donanım sahibi tercüman kadromuz tarafından hızlı bir biçimde gerçekleştirilmektedir.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi çalışmalarını her zaman müşteri odaklı olarak gerçekleştirmektedir.  Yılların vermiş olduğu tecrübe ve bünyesinde barındırdığı deneyimli ve profesyonel tercüman kadrosuyla makale tercümesi talepleriniz için aradığınız en kaliteli ve güvenilir tercüme hizmetini sizlere sağlamaktadır. 

Çeviri işlemi esnasında makale tercümesi için büyük önem teşkil eden dilbilgisi, yazım ve imla kurallarını gözetilmekte, anlam bulanıklığı yaratmayan akıcı ve etkin bir dil kullanılmaktadır. Aynı zamanda makale içeriğinizin yer aldığı alana uygun terminoloji benimsenmektedir. 

Okeanos Tercüme şirketinin makale tercümesi hizmetleri ve makale çeviri fiyatları hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için www.okeanostercume.com.tr adresinden bizlere ulaşabilir, info@okeanostercume.com.tr adresinden e-postalarınızı gönderebilir ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattı veya 212 221 45 21 numaralı sabit hat aracılığıyla müşteri temsilcimizle iletişim kurabilirsiniz.

Bu yazı 334 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak