Katar Lojistik Hizmetleri

Paylaş
 


Katar lojistik hizmetleri, firmamız öz mal araçları ile birlikte gerçekleşmektedir. CMR sigortası dahilinde gerçekleştirdiğimiz yük taşımacılığı, müşterilerimize de güven vermektedir. Bu sayede eşyalarınız minimum hasar ile adrese gönderilmekte ve herhangi bir sorun oluşmadan teslimat gerçekleşmektedir. Saygınlar Lojistik olarak %100 güvenilir hizmet vermekte ve lider lojistik firmaları arasında yer almaktayız. 

Katar ile Türkiye arasında gerçekleşen ticarette en sık gönderimi yapılan ürünler arasında elektronik, süt ve süt ürünleri, mobilya, inşaat malzemeleri, petrol ve mineral yağları yer almaktadır. Saygınlar Nakliyat olarak bu yükleri hiçbir hasar görmeden bize verdiğiniz adrese ulaştırmaktayız. Bu sayede yükleriniz güvenle taşınmaktadır. Siz de Katar nakliye hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Katar Frigo Nakliye

Katar frigo nakliye firmamızın çok sık talep aldığı taşımacılık türüdür. Soğuk zincir taşımacılığı ve iklimlendirme nakliyesi olarak da adlandırılan frigo nakliye donanımlı araç gerektirmektedir. Tabi ki bunun beraberinde soğutuculu tırları sürebilecek uzman şoför de gerektirmektedir. Saygınlar Nakliyat olarak tüm ekipman ve ekibe sahibiz. Frigofik tırlarımızın her birinde soğutuculu kasalar bulunmakta ve ısı sensörlerimiz ile yolculuk boyunca ürünlerin derecesi korunmaktadır. 

Frigo nakliyede kullandığımız öz mal araçlarımız -18 ve -26 dereceye kadar taşınmaktadır. Her bir ürünün taşınması gereken soğukluk derecesi farklıdır. Örneğin kimyasal ürün ile sebze meyve aynı sıcaklıkta taşınamaz. Bu sebeple dondurucularımızda farklı bölmeler yer almaktadır. Şoförlerimiz yolculuk boyunca dereceleri kontrol ederek ürünlerin ilk günkü tazeliklerini korumasını sağlamaktadır. Siz de Saygınlar Nakliyat firmamız ile ürünlerinizi Katar’a gönderebilirsiniz. 

Katar Parsiyel Nakliye

Katar parsiyel nakliye, parça eşya taşımacılığı kapsamındaki öz mal araçlarımız ile birlikte gerçekleşmektedir. Eşyaların taşınması için tırlarımızı özel olarak bölümlendirdik ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını aynı anda karşılanmasını sağladık. Bu sayede hiçbir müşterimiz mağdur olmamakta ve aynı anda birden fazla müşterimizin eşyası Katar’a ulaşmaktadır. Sadece Katar değil, Katar yakınlarında yer alan komşu ülkelere de parsiyel taşımacılık kapsamında ürünlerinizi gönderebilirsiniz.

Parsiyel eşya taşımacılığı hizmetlerimizden yararlanmak için Saygınlar Nakliyat firmamızdan randevu talep edebilirsiniz. Sizlere belirttiğimiz zaman aralığında eşyalarınızın adrese ulaşacağından emin olabilirsiniz. 

Katar Nakliye Fiyatları 

Katar nakliye fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak değişmektedir. Alım ve varış noktalarının birbirine olan uzaklığı, teslim edilecek ürünlerin ağırlığı ve miktarı, kullanılacak taşımacılık faaliyeti ücretlerimizi daha iyi belirlemektedir. Siz de fiyatlarımızı öğrenmek için firmamıza mail atabilir ya da bizi arayabilirsiniz. 

https://www.sayginlarnakliyat.com/katar-nakliye  Katar nakliye hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için linki tıklayınız

Bu yazı 165 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak