Fotokopi Kiralama mı Aradınız?

Paylaş
 

Fotokopi makinaları pek çok noktada karşımıza çıkmaktadır. Resmi dairelerden okullara ofislerden evlere kadar çok sayıda yerde fotokopi makinalarını ihtiyaç duyulmaktadır. Çünkü evrakları çoğaltmak ya da elinizdeki bir kağıdın çıktısını almak gibi şeyler sıklıkla kişilerin karşılaştığı olaylardır. Dışarıda bu hizmeti veren yerler olsa bile günün pek çok saatinde kişilerin fotokopi ihtiyaçları bulunabilir.

Bu ihtiyaçlardan dolayı pek çok ofis ve işyeri fotokopi makinası satın almak istemektedir. Fotokopi makinası satın almak istediğinizde Boğaziçi doküman çözümleri firması olarak sizlere yardımcı olmaktayız. Bildiğimiz oldukça kaliteli fotokopi makinalarını sizlere uygun fiyatlar ile satışını sağlamaktayız. Bizlerden satın aldığınız fotokopi makinalarının garantisi bulunup firma olarak her türlü arıza ya da sıkıntısında sizlerin yardımcısı olmaktayız.

Boğaziçi doküman çözümleri firmamız sadece fotokopi makinası satışında değil fotokopi makinası kiralamak istediğinde de sizlere yardımcı olmaktadır. Fotokopi makinası uzun vadede sizlere lazım olmadığında fotokopi makinası kiralamak daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Sizler ile yapacağımız kira sözleşmesinde müşteri memnuniyeti göz önüne alınarak maddeler düzenlenmektedir. Anlaşılan kira dönemi boyunca bizlerden kiraladığınız fotokopi makinalarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kira sırasında fotokopi makinası ile aklınıza takılan herhangi bir konudaki soru işareti uyandıran her şeye firmamıza arayarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Sizlere vermiş olduğumuz iletişim numaraları her zaman çalışır vaziyette olup bizlere ulaşmak istediğiniz her an Boğaziçi döküman çözümleri firmamız olarak sizlerin yanınızda olmaktayız.

Bu yazı 542 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak