Araç Kiralama

Paylaş
 

Araç Kiralama

Günlük ya da daha uzun süreli araç ihtiyacı olan kişiler ve kurumlar, Windy Car kalitesinde işlemlerini tamamlayabilirler. Sigortalı, bakımları yapılmış, son model araçlar; belli bir ücret üzerinden kullanılabiliyor. Trabzon havalimanı araç kiralama çerçevesinde, teslim ve bırakış lokasyonunu internet üzerinden seçebilirsiniz.

Uygun Kiralama Koşulları

En uygun araç kiralama işleminde belli koşullar var. Ödemeler kredi kartıyla yapılıyor ve 3D güvenlik sistemi söz konusu. Araç gruplarının bir kısmında ise çift kredi kartı talebi ortaya çıkmakta. Ayrıca kişinin mutlaka sahip olduğu sürücü belgesini göstermesi lazım.

Kiralanmış olan aracı aldığınız şube dışındaki başka bir şubeye teslim etme hakkı vardır. Araçlar en az 24 saat en fazla ise 30 gün boyunca kiralanabilir. İhtiyaç olduğu halde, sözleşmeyi uzatma hakkınız vardır. Bunun için mutlaka şube ile iletişim kurulmalıdır. İnternet üzerinden online bir şekilde rezervasyon yapabilirsiniz. Bu süreden itibaren yaklaşık 1 saat içinde araç hazır hale gelecektir. 

Güvenli Yolculuk Fırsatı

Ankara havalimanı araç kiralama hizmeti veren firma; tüm arabalara kasko yaptırmıştır. Yüzde yüz oranlı kaskonun yanı sıra olası küçük hasarlara karşılık teminat sunuyor. Ferdi kaza sigortası, artan mali mesuliyet sigortası, 360 derece güvence paketi de söz konusu. Mercedes ve BMW gibi üst segment araçların yanı sıra orta seviyede olan Renault, Dacia, Hyundai, Seat markalarına da filoda yer verilmiş.

Bu yazı 345 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak