
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
HDP’li bir grup oy vermek için IĞDIR’ın merkez Karakuyu köyüne kalabalık bir grupla giden AK parti adayı Nurettin Aras ve yanındakilere saldırı düzenlediler.
Seçim sandığının bulunduğu okuldaki sınıfa girdiklerinde sandık kurulu üyelerinin çembere alnıdığını iddia eden Nurettin Aras, “Bu olaya müdahale ettik. ’Bu demokrasiye yakışmaz, burası hukuk devleti’ dedik. Bize, ’Siz buraya nasıl gelirsiniz ? Buradan size birşey çıkmaz’ dediler. Bize hakaret etmeye başladılar ve kavga çıktı. Sandık güvenliği açısından zaaf içerisinde olduğunu görmek beni üzdü. Aşağı yukarı 1 saat kadar orada mahsur kaldık. Canımızı zor kurtardık. Sandık başkanı yaralandı. Demek ki bu bölgelerde sandık güvenliğini sağlanması bazı provakatörlerin, bazı şahısların tekeline bırakılmış. Çok üzüntülüyüm. 6 otomobil taş ve sopalarla hasar verildi” dedi.
HDP’nin Iğdır Milletvekili adayı Mehmet Amin Adıyaman ise olay yerine gelerek kalabalığı yatıştırmaya çalıştı. HDP adayı Adıyaman, Aras’a geçmiş olsun dileğinde bulundu. Özel korumaları tarafından Karakuyu İlköğretim Okulu’na alınan aday Aras olay yerine gelen Jandarma ve polisler tarafından çıkarıldı ve Iğdır’a döndü.
Ekincik Konaklama ve Tatil Rehberi
DİJİTAL MOTOSİKLET KÜLTÜRÜNDE YENİ SOLUK: “MOTOR SPOTU” GÜVENLİ SÜRÜŞ VE TOPLULUK BİLİNCİNİ YENİDEN TANIMLIYOR
Yaratgan, Yapay Zeka Tabanlı Görsel Üretim Motorunu Duyurdu
Noter Onaylı Tercüme ve Apostil Onaylı Tercüme Nedir?
Ahmet Uzun: Kendi Sistemini Kuran Dijital Girişimci
Hem İşlevsel Hem Şık Görünen Parça Anorak Yelek
İzmir’de Bayramın Adresi: Kırkpınar Ailesi Buluşması
Uzmanlar anlatıyor: Smile Lazer tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler