
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Kış aylarında sofraların değişmezi olan Hamsi’de fiyat düştü. 12 TL’den satışa çıkan bu sezon hamsi, şuan 5 TL’den satılmaya başlandı. Ama her an fiyatı artabilir.
Bir süre önce kilogram fiyatı 12 liraya kadar çıkan hamsi, tezgahlarda 5 liradan satılmaya başlandı.
Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, AA muhabirine, hamsinin kilogramının 5 liraya kadar düştüğünü ancak fiyatların her an yükselebileceğini belirterek, “Fiyatlar böyle devam etmez. Birkaç gün sonra hamsi tekrar eski fiyatlarına geri dönebilir. Marmara’daki teknelerin gelişiyle hamsi fazla avlanmaya başladı. Tekne sayısı artınca hamsi bol gibi görünüyor ama bu bir yanılgı. Bu ucuzluk fazla sürmez” dedi.
Hamsinin bazı yerlerde çok daha düşük fiyattan satıldığını anlatan Arslan, “Ama bunlar pek iyi değil, biraz küçük, pek kaliteli olmaz. Vatandaşlar şu anda yiyebildiği kadar hamsi yesin, hatta dolaplarına da koysun çünkü bu fiyatların garantisi yok her an yine yükselebilir” ifadelerini kullandı.
Arslan, hamsinin bol olabilmesi için deniz suyu sıcaklığının düşmesi gerektiğini kaydetti.
Boyacı Ustası ile Daire Boyamada Kusursuz Sonuçlar
UYAP SERVER İle UYAP Avukat Portal – 5 Aktif Oturum Hatasına Kesin Çözüm!
Furky Sheeks 28 Ocak’ta “Overload” Albümünün Çıkış Fragmanını Paylaştı
PratikMimar.com ile Tadilatta “Belirsizlik” Dönemi Bitiyor: Tasarım, Takip ve Uygulama Tek Panelde
Furky Sheeks’in Yeni Albümü “Overload” ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Ofis Koltukları ve Büro Mobilyaları ile Çalışma Alanlarınızı Yenileyin
Oyun Dünyasında Bir Hikaye: Casimon’un 2025–2026 Dönemi
Türkiye’nin önde gelen beş gümrük danışmanlık şirketi – Awwex