
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Şırnak’ta büyük bir sevkiyat başladı. TSK’ın Şırnak’ta 30 kirpi ve kobra tipi zırhlı araçtan oluşan konvoyunu TOMA ve akrepler korudu. Konvoyda ayrıca şifre karıştırıcı jammer araçlarıda yer aldı.
Cizre İlçesi yönünden gelen ve yaklaşık 30 araçtan oluşan kirpi, kobra, TOMA ve akrep olarak adlandırılan zırhlı araç ile otobüslerden oluşan askeri konvoy, sıkı güvenlik önlemi altında Şırnak çevre yolundan geçerek 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na giriş yaptı.
Cizre tarafından karayoluyla gelen konvoyda frekans karıştırıcı jammer ve kobra tipi zırhlı araçlarla sıkı bir şekilde güvenlik önlemi alındığı gözlenirken, Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na sevkedilen komando askerleri daha sonra uygun görülen birliklerde konuşlandırılacağı öğrenildi.
Sürücü Kursu Ankara
Futbolun Matematiğini Keşfedin: Sanal Maç ile Veri Odaklı Takım Karşılaştırma Teknolojisi
HÜSEYİN KURUÇAY KİMDİR?
Karabağlar’da Aileler Arasındaki Husumet Barışla Sonuçlandı
Nişantaşı’nda Excimer Lazer ile Vitiligo Tedavisi
TEK-İŞ Sendikası’ndan İş Sağlığı, İş Güvenliği ve İş Hukuku Çağrısı
Bitkilerle Müzik Yapmak Mümkün mü? Türkiye’de Geliştirilen Synterra Elektronik Müziğe Farklı Bir Yaklaşım Getiriyor
Bitki Duvar Nedir?