Otobüs Bileti Farkvar.com Ucuz Bilet Al

Paylaş
 

Kurulduğu 2019 yılından bugüne kadar kurumsal yapısını hızlı bir şekilde tamamlayarak online bilet alımlarında en fazla tercih edilen seyahat acentelerinden biri olan Farkvar.com uçak bileti ve otobüs bileti için, gelişmiş altyapısıyla hizmet vermeye devam ediyor. 

Farkvar.com

İnternetten otobüs ve uçak bileti almanın en kolay yolu olan Farkvar.com, dünyanın en iyi güvenlik sertifikalarını kullanarak müşterilerinin gizlilik ve güvenliğine de ciddi önem vermektedir. Basit bir kullanıma sahip olması sebebiyle giriş seviyesinde internet bilgisi olan herkesin rahat bir şekilde bilet alabileceği seyahat acentemiz, anlaşmalı olduğu firmalarla ekonomik koşullarda ihtiyacınız olan bileti almanızı sağlamaktadır.

Farkvar.com Otobüs Bileti

Tam 250’den fazla otobüs bileti firması ile anlaşarak Farkvar.com otobüs bileti sayfasında ihtiyaçlara yönelik çözümler sunan seyahat acentemiz, otobüs firmalarının ziyaretçilerimize özel verdiği fiyatlardan yararlanmanızı sağlamaktadır. Farkvar.com otobüs bileti sayfasına giriş yaptıktan sonra gideceğiniz yeri, tarihi ve nereden gideceğinizi belirterek birkaç tıklama ile otobüs biletinizi alabilirsiniz.

Farkvar.com Uçak Bileti

 SSL sertifikası ile korunan Farkvar.com uçak bileti sayfasından, uçak bileti almak oldukça kolaydır. İnternete girebileceğiniz herhangi bir cihazla kolaylıkla uçak biletinizi alarak, zamandan tasarruf edebilirsiniz. 

Farkvar.com uçak bileti sayfasına geldikten sonra hangi tarihte nereye gideceğinizi belirterek, anlaşmalı olduğumuz 100’den fazla havayolu şirketinin gideceğiniz yere düzenlemiş olduğu uçak seferlerini ve bilet fiyatlarını görebilirsiniz. Uçuş sınıfı ve fiyatlara göre dilediğiniz firmadan biletinizi alarak, güvenli ödeme sayfasında ödemenizi yapabilirsiniz. Farkvar.com internet sitesinde vereceğiniz tüm bilgiler, gizlilik içerisinde korunmaktadır.

Farkvar.com Müşteri Hizmetleri

Farkvar.com müşteri hizmetleri, 7/24 kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm soru ve sorunlarınız için kullanabileceğiniz çağrı merkezimiz, fazla beklemenize gerek kalmadan sorunlarınıza kısa sürede çözüm üretecek altyapıya sahiptir. 

Farkvar.com müşteri hizmetleri telefon numarası: 0850 346 51 51’dir.

Farkvar.com İletişim

Farkvar.com iletişim çağında, iletişime büyük önem vererek alternatif iletişim kanallarını müşterilerine sunmaktadır. Hafta sonları da dahil her gün 24 saat boyunca hizmet veren çağrı merkezinin dışında, e-posta, faks ve web sitesi iletişim formu ile Farkvar.com seyahat acentesi ile iletişim kurmanız mümkündür. 

7/24 hizmet veren çağrı merkezi dışında diğer Farkvar.com iletişim kanalları hafta içi her gün saat 08.30 ile 18.00 arasında hizmet vermektedir. Farkvar.com ile iletişime geçmek için kullanabileceğiniz tüm iletişim kanalları, aşağıda yer almaktadır. 

E-Posta: bilgi@farkvar.com

Çağrı Merkezi: 0850 346 51 51

Faks: 0388 502 44 10

Farkvar.com Bilet İptali

Farkvar.com üzerinden bilet alan müşterilerimiz, bilet iptali ya da değişikliği taleplerini bileti almış oldukları otobüs firmasına ileterek iptal ve değişiklik işlemlerini başlatabilirler. Farkvar.com bilet iptali konusunda herhangi bir sorumluluk sahibi olmadığı için, bilet iptal ve değişiklikleri ancak müşteri ve otobüs/ havayolu firmaları arasında gerçekleşmektedir. 

Otobüs Bileti Farkvar.com 

Otobüs bileti Farkvar.com güvencesiyle internet üzerinden, kolay bir şekilde alınabilmektedir. Bunun için yapmanız gereken otobüs bileti sayfasına girerek, sol üst kısımda bulunan “bana bilet bul” menüsünü kullanmaktır. Burada hangi tarihte nereden nereye gideceğinizi seçtikten sonra “bana bilet bul” butonuna tıklayarak belirttiğiniz tarihte gideceğiniz yere hangi firmaların otobüs seferi düzenlediğini rahatlıkla görebilirsiniz. 

Bilet fiyatlarını görerek 250’ye yakın firma arasından seçiminizi yaparak “satın al” seçeneğine tıkladıktan sonra, sistem sizi oturma düzeni ve satın alma sayfasına yönlendirecektir. Oturma düzeni sayfasında sizden önce hangi koltukların satın alındığını ve boş koltukları görebilir, alınan biletlerin bay bayan oturma düzeni hakkında bilgi sahibi olarak boş koltuklardan herhangi biri için bilet alabilirsiniz. Aynı ekranda yolcu bilgileri ile ödeme bilgilerinizi girerek, istediğiniz bileti hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Farkvar.com Sosyal Medya

Sosyal medya siteleri insanların çeşitli amaçlarla anlık iletişim amacıyla kullandıkları, önemli mecralardan biridir. Kurumsal firmalar da duyuru ve kampanyaları hakkında takipçilerini bilgilendirmek için, sosyal medya ağlarını kullanmaktadır. Farkvar.com sosyal medya sayfalarını takip ederek, tüm kampanya ve duyuruları hakkında daha hızlı bilgi alabilirsiniz. Farkvar.com sosyal medya adresleri, aşağıda belirtildiği gibidir.

https://onlineotobusbiletial.org

https://Instagram.com/farkvartr

https://www.facebook.com/farkvartr/

Bu yazı 275 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak