Mimarlık Hizmetleri

Paylaş
 

Tasarım mimarlık, kurumsal kimliği ve alanında deneyimli uzmanlarıyla birçok değişik konuda hizmet vermekte. Taleplere göre hareket eden mimarlık ofisi, aynı zamanda sağlam cephe sistemlerini oluşturmakta.

İmar Barışına Dair Hizmetler

Tasarım mimarlık, imar barışı ve bunun ardından ortaya çıkan süreci sizin adınıza en iyi şekilde yürütmekte. Bu çerçevede binanıza gelen uzman ekip, ilk olarak evinizin ölçülerini alıyor. Bunu yaparken oldukça gelişmiş olan teknolojiden faydalanıyor. Sonrasında ise gerekli olan tüm belge ve evraklar toplanmakta. Ardından müracaat aşamasına geçiliyor. Tüm işlemler, sorunsuz bir şekilde takip ediliyor.

Ölçü Krokisi Rölöve Hizmetleri

Ölçü krokisi rölöve hizmetleri de firma tarafından başarılı bir şekilde verilmekte. Rölöve, eski bir yapının restorasyon öncesinde yeniden yapılandırılması ve ölçeklendirilmesi demek. Bir nevi yeni bir yol haritası anlamına gelmekte. İmar barışı yasası ve daha farklı gerekçelerle evini restore ettirmek isteyenler için mimari tasarım ofisi bunu kolay bir biçimde yapmakta. Büyük bir sorumluluk anlamına gelen bu hizmet çerçevesinde çizimler, tesisatın bulunacağı alanın belirlenmesi, kullanılacak yapı malzemeleri ve daha birçok detaya karar veriliyor.

Cephe Sistemleri

Mimarlık ofisi, alüminyum cephe sistemlerinde vermiş olduğu hizmetle dikkat çekmekte. Sözleşmenin hemen ardından cephedeki tüm detaylara dair çok hızlı çözümlenmeler sunuluyor. Bunun sonrasında uygulama projesinin çizimi yapılmakta. İmalat iş emri çiziminin ardından ise hangi malzemelere ihtiyaç duyulacağı ortaya çıkarılıyor.

Bu yazı 307 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak