Logo Tasarım Programı

Paylaş
 

Logo Tasarım Programı

Logo, bir hizmetin, bir markanın veya bir firmanın reklam suratıdır. İyi ve zaferli bir reklam suratı ancak nitelikli bir yüksekokuldan çıkar ki logomuz için yüksekokul logo tasarım programı, eğitmenleri ise logo tasarımcıları olur. Bu surattan doğru bir logo çalışması yaptırabilmek için nitelikli bir logo tasarım programı kullanan, profesyonel ve uzman bir logo tasarımcısı ile çalışmanız gerekir. Babalogo olarak mükâfatlı tasarım takımı ile çok ehemmiyetli tasarım projelerinin altına imza atarak, başarısını ispatlamıştır

Alıcılarına logo tasarımı yapan ve ismini tüm dünyaya duyurmuş bir marka olan Babalogo bünyesinde, her biri alanında uzman tasarımcılar barındırıyor. Tasarımcıların, Behance ve Instagram profillerinden de yakınen takip ettiği logo tasarımcısı olan Teoman DEMİRTAŞ Bu projenin başında kreatif direktörlük misyonunu üstlenmiş gidişatta.

AAA Logo, Mylogo Maker Prof, LogoSmartz Logo Maker ve The Logo Creator gibi grafik çalışmaları ve logo tasarımlarını kapsamına alan çok rakamda logo tasarım programı bulunur. Kendilerine ait logo krokileri de kapsayan bu programlar ile fertsel logo tasarımlarını reelleştirebilmek her ne kadar olası olsa da bu tip hazır logo tasarımlarının asla müesseseselliğe ve profesyonelliğe uygun olan neticeler oluşturamayacağı öğrenilmelidir. Bu tip logo tasarımı programlarıyla üretilen logoların, çalıntı olacağı ve sahte bir kimlik oluşturacağı unutulmamalıdır.

Babalogo olarak, logo tasarım çalışmalarında Photoshop, Illustrator ve InDesign gibi pek çok değişik üst seviye tasarım programlarına projede yer veriyoruz. Logo gibi ehemmiyetli bir tasarım mahsulünün şekillendirilmesinde dijital bir yazılımın çizdiği hudutlardan ziyade tasarımcının hayal eforu ve marifeti en iyi neticenin alınmasında ehemmiyetli bir noktayı oluşturduğundan, kullanılan programın bunu sağlayacak serbestlikte bir yapıya sahip olması gerekir.

2019 senesinde hazırladığımız kampanya çerçevesinde 1.500 TL gibi statik bir maliyetle Profesyonel Logo Tasarımı asıllaştırıyoruz.  Böylece tasarımcının müessesesel kimliği ve misyonu yansıtacak en zaferli logo tasarımlarının ortaya çıkartması olası olacaktır. Tasarım programları ve bu programları her doğrultusuyla tanıyan hudutların üzerinde çalışmalara imza atabilme yeteneğine sahip takımıyla, Babalogo tüm logo çalışma lüzumlarınıza her zaman süratli ve nitelikli neticeleri tek maliyet teminatıyla alıcılarına sunuyor.

Profesyonel logo tasarımı asıllaştıran Babalogo isimli müessesemiz ile iletişim kurmak isteyenler, babalogo.com adlı internet adres ziyaret edebilir. WhatsApp ve statik telefon numaralarımız ise alttaki gibidir:

WhatsApp: 0532 368 13 56

Telefon: 0850 840 56 46

Bu yazı 346 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak