Kürtaj İçin En Güvenilir Klinik

Paylaş
 

İstenmeyen bir gebeliğin son bulması adına kürtaj işleminin yapılması birçok insan tarafından son derece korkulu bir işlemdir. Ancak yapılan işlemlerin hijyenik ve güvenilir bir ortamda yapılması Kartal kürtaj konusunda insanların şüphelerini de ortadan kaldırıyor. Kürtaj işlemi için başvuran hastalarımız genelde istenmeyen ya da sorunlu olan gebeliğin bitirilmesini istedikleri için geliyorlar. Hastalarımıza yardımcı olabilmek adına önce ultrasonda gebeliğin kaçıncı haftada olduğunu öğreniyoruz ve hastamızın sağlık kontrolünü yapıyoruz. Sonrasında hastamız dilerse aynı gün kürtaj işlemini yapıyoruz. Ancak kendini hazır hissetmediği taktirde Pendik kürtaj kliniğimiz bu işlem için ileri bir tarihe gün veriyor. Hastamız verilen gün ve saatte kliniğe geldiğinde işlem sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriliyor.

 

Kürtaj İşleminin Süresi Ne Kadar?

 

Kürtaj tıbbi bir müdahale olduğu için Tuzla kürtaj kliniğimize başvuran hastalarımız önce sağlık taramasından geçiriliyor. Sonrasında sağlık durumu kürtaj yaptırmaya uygun olan hastamızın hazırlanma süreci başlatılıyor. Kürtajın yapılması 15 dakika ile yarım saat arasında değişiyor. Ancak çok uzun sürmeyen kürtaj hastamızın kendine getirilmesi ile son buluyor.

 

Kürtaj Tehlikeli midir?

 

Kürtaj işlemi asla tehlikeli olan bir işlem değildir. Uzman doktorlarımız her türlü önlemi alarak bu işlemi yaptığı için hastalarımızın hiçbir hayati tehlikesi bulunmuyor. Hastalarımız bu işlem sonrasında anesteziden uyandırılıyor. Anestezi sonrasında kendine gelmesi 5 dakikayı buluyor. Sonrasında kendini iyi hissetmeye başladığında evine gidebiliyor. Ancak ilk gün ağır işler yapmaması konusunda hastalarımıza ufak uyarılarımızda oluyor. Daha fazla bilgi için heme www.drhidirozbey.com adresimizin iletişim bölümünden bilgi alabilirsiniz.

 

Bu yazı 514 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak