Kredi Kartı Alternatifi Astropay ile Güvendesiniz

Paylaş
 

Kredi Kartı Alternatifi Astropay ile Güvendesiniz

Kredi kartı seçeneği ile beraber alışveriş sitelerine çeşitli ödemeler yapmak çoğu zaman güvenli olmayabilmektedir. Bu durum karşısında ise astropay ödeme seçeneği devreye girmektedir. Kredi kartınız ile beraber bir astropay kartı satın alabilirsiniz. Yer alan astropay kartı ise sizlere sonrasında dilediğiniz anlaşmalı sitelere yatırım yada ödeme yapabilme imkanını direk olarak sunmaktadır. Kredi kartı alternatifi astropay ile güvendesiniz mesajı sizlere bu sayede sunulmaktadır. Sanal kart alım işlemlerinde ise sizlere güvenli bir satış sitesi olarak astropaykartsatis.net yardımcı olmaktadır. Bu site üzerinden 5 dakika gibi bir süre içerisinde kart alım işlemlerinizi direk olarak yapabilmeniz mümkündür.

Astropay Ödemelerinde Sorun Var mı

Sorunsuz bir şekilde ödeme yapmak isteyen kullanıcılar her zaman merak etmekte oldukları sorularına yanıt aramaktadır. Astropay ödemelerinde sorun var mı konusunda her zaman ödeme seçeneği hayır yanıtını sunmaktadır. Yer alan ödeme seçeneği sanal kart alım işlemleri esnasında takip edilmesi gereken adımları sunmaktadır. Bunun beraberinde ise bir diğer husus olan ödeme işlemlerinde ise sizlere takip etmeniz gereken işlem adımları aynı şekilde sunulmaktadır. Tüm bunların dışında birde sizlere ödeme seçeneğinin canlı destek uygulaması yardımcı olmaktadır. Canlı destek uygulaması içerisinde yer alan müşteri hizmetleri ne şekilde işlem yapılması gerektiği hakkında her an sizlere yardımcı olmaktadır. Mağdur olmanız ise bu sayede engellenmektedir.

Astropay Kart Bakiyeleri

Kredi kartı alternatifi astropay kart satış ile güvendesiniz mesajı sizlere ödeme seçeneği ile sunulmaktadır. Astropay ödeme seçeneği sizlerin kredi kartı seçeneği ile bilgi sunmanız yerine bilgi sunmadan ödeme işlemlerinizi yapabilmenize olanak vermektedir. Alabileceğiniz sanal kart bakiyeleri ise değişiklik göstermektedir. Güncel astropay satın al kart bakiyeleri ise şu şekilde yer almaktadır;

10 dolar 47 TL

50 dolar 210 TL

100 dolar 405 TL

200 dolar 780 TL olarak sizlere sunulmaktadır. Sizlerde yer alan bu bakiye seçenekleri arasından size hitap etmekte olanı seçerek alabilirsiniz. Almak istediğiniz kart seçeneklerinin site içerisinde mevcut olup olmadığı ise sizlere belirtilmektedir. Buna dikkat ederek işlemlerinizi yapabilmeniz mümkün bir seçenek olarak yer almaktadır. Bilgilendirme konusunda ise canlı destek uygulaması yer almaktadır.

Bu yazı 321 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak