Kaliteli İkinci El Araba

Paylaş
 

Kaliteli İkinci El Araba

Sıfır araç fiyatlarının artmasından sonra ikinci el araba piyasası çok büyük bir hareketlilik yaşıyor. Onlarca farklı marka ve modele dair ayrıntılı bir bilgi almak ise çok kolay. Çünkü sektörün önemli isimlerinden birisi olan Hunko, tüm verileri internet sayfasında toplamış.

İkinci El Nissan Özellikleri

İkinci el Nissan marka bir araç satın almak isteyenler hemen siteden arama yapabilirler. Burada bulunan arabalar, ayrıntılı bir biçimde değerlendirilmiş. Görünümün nasıl olduğunu merak edenler için fotoğraflar mevcut. Bunun yanı sıra arabanın hangi sene piyasaya sürüldüğünü öğrenebilirsiniz. Fiyat ve hasarlı olup olmadığına dair detaylar paylaşılmış.

İkinci El Renault

Türkiye’de çok eski yıllardan beri en fazla satışı yapılan araçların içinde Renault yer almakta. Hem ikinci elde hem de sıfırda sektörün dikkat çeken bir markası. İkinci el Renault ile araç ihtiyacını karşılamak isteyen kişilere, siteden hizmet veriliyor. Dizel, benzinli seçenekler söz konusu. Bunun yanı sıra vitese göre de bir sınıflandırma yapılmış. Otomatik vites ya da manuel vites tercih edebilirsiniz.

İkinci El Mercedes Satın Alın

2017 Mercedes model marka araç, üst sınıfa hitap eden bir araba. Alman teknolojisinin tüm özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Sitedeki taşıtın çok düşük bir kilometreye sahip olması, ne kadar temiz olduğunun en büyük kanıtı. Bunun yanı sıra aracın ekspertizi yapılmış olup, site üzerinden ayrıntılı bir biçimde paylaşılmıştır.

Bu yazı 333 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak