Journal of Sexual Medicine ideal seksin yaşını araştırdı!

Paylaş
 

Journal of Sexual Medicine dergisinde yayınlanan yeni bir raporlama ve araştırma verilerine göre erkekler ve kadınların üzerinde ideal seks yaşı hesaplandı ve açıklandı. Uzmanların her gün daha fazla üzerine gittiği konulardan bir tanesi olan ve dünyanın 4 bir yanında yapılan araştırmalara en büyük örnek Journal of Sexual Medicine üzerinden geldi.

Journal of Sexual Medicine verdiği bilgilere göre İngiltere’de 17 yaş Brezilya’da 15 yaşında bekaretini kaybettiklerini açıklayan kadınların bu yaşlarda bile oldukça fazla meraklı ve sekse düşkün olduklarını belirtti. Daha önce sağlık dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan bir topluluk dünya üzerinde erkeklerin özellikle kızlara göre aslında daha az cinsel hayat yaşadıklarını kızların ise cinsel hayattan çekindikleri ve korktuklarını dile getirmişti. Dergide yayınlanan araştırma bu iddiaları da bir kez daha doğrulamış oldu.

Kadında 26 yaş, erkekte 32 ancak…

Yapılan araştırmaya göre kadınların seks anlamında en başarılı ve istekli olduğu yaş 26 olarak belirlendi, erkeklerin ise olgunluğa erdiği yaşlardan itibaren her ne kadar seks yapmaya meraklı oldukları dile getirilse de erkeklerde 32 yaşın seks isteği ve arzusunun yanı sıra en başarılı oldukları yaş olarak belirlendiği bildirildi.

Profesör McCarthy: Yaş önemsiz, partnerlere bakın!

Profesör McCarthy ise yaptığı açıklamalarda seks yapmanın yaşı olmayacağını erişkin olan her insanın 18 yaş ve üzerinde seks yapabileceğini ancak bundan önce partnerlerin birbiri ile uyumlarının nasıl olduğunun araştırılması gerektiğini belirtti.

Bu yazı 1044 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak