Johnson&Johnson 72 milyon dolar ceza aldı

Paylaş
 

Johnson&Johnson firması hakkında Amerika’dan gelen bilgilere göre firmanın bebek pudrasının kansere neden olduğundan dolayı 72 milyon dolarlık büyük bir ceza aldığının ortaya çıktı, yapılan açıklamalara göre firma ürettikleri yeni ürünler ile beraber herkesin dikkatini çekerken ve dünya çapında ürünler satışa sunarken gelen bilgilere göre 72 milyon dolarlık cezayı bir bebek pudrasının kanser yapmasından dolayı yedi.

Johnson&Johnson markasının avukatları ise gereken her türlü uyarıların yapıldığını ve kansere neden olabilecek olduğunu uyarılarda sürekli olarak belirttiklerini öne sürdü, ancak ailenin avukatları kendilerine gereken uyarıların devamlı olarak yapılmadığını ve bundan sonra kansere neden olduğunu açıkladı.

Johnson&Johnson

Johnson&Johnson hakkında mahkeme bunlara neden olduğu gerekçesi ile 72 milyon dolarlık bir ceza ödemesi gerektiğini ve 1000 üzerinde pudra davası olmasından dolayı bundan sonra uyarıların daha net ve daha keskin olmasının gerektiğini öne sürdü. Bakalım ilerleyen süreçlerde her iki davalı hakkında verilecek olan temyiz kararı ne yönde olacak? Uzmanlara göre yeni ürünler daha fazla kanser riski yayarken eski ürünlerin kullanılması da insanlar üzerinde büyük bir vakalara ve daha fazla sağlık sorununa neden olabiliyor, özellikle cilt üzerine sürülen ve bebek poposuna sürülmek için alınan pudralar…

Bu yazı 1388 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak