Fotokopi Makinesi Kiralama

Paylaş
 

İş dünyasının hareketli bölgelerinden biri olan fotokopi ve yazıcı kiralama hizmeti sunan firmamız, toplam maliyeti düşürebileceğiniz fırsatlarıyla yanınızda. Fotokopi ve yazıcı kiralama talepleriniz için iletişim bölümünü kullanarak bize ulaşabilir ve özel tekliflerimizi değerlendirebilirsiniz. Fotokopi kiralama hizmetimizde sunduğumuz farklı ödeme seçeneklerimizle sizin için en iyiyi bulmayı hedefliyoruz. İş yoğunluğunuzu tespit etmek için uzmanlarımız, şirket yetkiliniz ile birlikte çalışıp doğru modeli buluyor. Buna göre isterseniz aylık sabit bir ücret ödeyerek sınırsız kullanım seçeneğinden faydalanıyor isterseniz de ay sonunda kullandığınız miktar kadar ödeme yapıyorsunuz.

Sunduğumuz fotokopi kiralama modellerinin her ikisinde de sizlere sıfır cihaz konforu sağlıyoruz. Personelimiz, kutusundan çıkardığı cihazın montajını şirketinizde yapıyor. Ardından kullanım talimatları personelinize detaylı olarak aktarılıyor. Size kalan ise; kağıdınızı tedarik ederek işleyişinizi sürdürmek. Firmamızın yazıcı ve fotokopi kiralama işlemlerinde sizlere teknik servis hizmeti de sunulmakta. Olası arıza durumunda, şirketinize kadar gelen mobil destek ekiplerimiz en kısa sürede sorunu çözüme kavuşturuyor. Cihazın taşınmasını gerektirecek durumlarda ise işinizin engellenmemesi adına muadil bir cihaz temini sağlanıyor. Fotokopi ve yazıcı yedek parça ihtiyaçlarında, onlarca marka ve model barındıran yelpazemiz ile de sizin yanınızdayız. Birinci kalite ve orijinal parça desteğimizle cihazınızın performansında hiçbir düşüş olmadan değişim imkanı sağlıyoruz.

Şirketinizin yazıcı ve fotokopi kiralama ihtiyaçlarında nasıl bir ödeme yöntemi belirlemeniz gerektiğine birlikte karar veriyoruz. Uzmanlarımız ve şirket yetkililerinizin fikir alışverişi sonrasında iş potansiyeliniz ve mevcut hacminiz hesaplanıyor ve ona göre size iki farklı alternatif sunuyoruz. Aylık ücretle kiralama alternatifinde belirlenen sözleşme boyunca her ay sabit bir fatura ödeyerek cihazınızda sınırsız kullanım hakkı elde ediyorsunuz. Sayfa başı kiralama alternatifinde ise belirlenen süre sonunda cihazınızda ölçüm yapılıyor ve ne kadar kullanım olduysa o kadar ödeme yapıyorsunuz. Her iki alternatifte de tarafınıza hiç kullanılmamış cihazlar veriyoruz ve şirketinizde uzman personelimiz vasıtasıyla kurulumunu gerçekleştiriyoruz.

Fotokopi makinesi kiralama taleplerinize yanıt verirken, sınırsız teknik destek hizmetimizi de sizlere sunuyoruz. Cihazın arıza yapması halinde, ekiplerimiz şirketinize bizzat gelerek yerinde onarım yapıyorlar. Farklı bir çözüm gerektiğinde ise mağduriyet yaşanmaması adına aynı özelliklerde bir cihaz veriyoruz. Firma olarak fotokopi ve yazıcı yedek parça temini konusunda da çözüm üretiyoruz. Temsil ettiğimiz markaların piyasada olan bütün modelleri için orijinal yedek parça garantisi veriyoruz. Değişim, uzman teknik ekibimiz tarafından yapılıyor ve cihazınız aynı performansla çalışmaya devam ediyor.

WebSitesi: https://www.bogazicifotokopi.com.tr

Bu yazı 276 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak