Excel Ve Diğer Kurs Hizmetlerimiz

Paylaş
 

Muhasebe Kursu Hizmetlerimiz

 

Bizden alacağınız muhasebe eğitimi ile birlikte i bulmanız her zamankinden çok daha kolay bir noktaya taşınacaktır. Bugün profesyonel bazda muhasebeciye ihtiyaç duyan tüm kademelerin istediği oranda ve yetkinlikte kurslar vermekteyiz. Firmamız bu kapsamda uygulamalı muhasebe uzmanlığı dalında eğitimler sunmakta ve de arz etmektedir. Genel muhasebe dışında Kadıköy muhasebe kursu firması olarak sizlere satıcılar muhasebesi alanında da donanımlı bilgiler aktarmaktayız.

 

Aynı zamanda diğer muhasebe kategorileri içerisinde yer alan müşteriler muhasebesi ve duran varlık muhasebesi alanında da bizden eğitim alabilirsiniz. Son olarak yasal raporlar hususunda uzman olmak isteyen ve bu alanda çalışmalar yürütme taraftarı olan kişiler de kurslarımıza adını yazdırarak bu alanda eğitim görmeye devam edebilirler.

 

Power Bi ve Excel Kursu Hizmetlerimiz

 

Şirketlerin ve çeşitli firmaların sürekli olarak kullandığı Excel programına dair tüm eğitim kademelerimiz de excel eğitimi kapsamında sizlere arz ettiğimiz bir diğer eğitim programıdır. Profesyonel sunumların ve raporlamaların vazgeçilmez programı olan Excel hakkında detaylı ve uygulamalı eğitimler için alanında deneyimli ve uzman kadromuzdan kurs alabilirsiniz. Aynı zamanda karmaşık programların ve tabloların düzenli bir şekilde oluşturulması için de bu programa ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun için bizimle telefon ya da mail vasıtası ile iletişim kurabilir ve derslere anında başlayabilirsiniz. Son olarak power bi kursu kapsamında eğitim almak ve bu konuda uzmanlaşmak isteyen herkesi de kurumumuzdan eğitim almaya bekliyoruz.

 

Bu yazı 416 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak