Erdroid Mobil Uygulamaları

Paylaş
 

Akıllı mobil cihazlar için bulunan tüm uygulamaları bünyesinde barındıran Erdroid, ziyaretçilerine bütün bu uygulamalar hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz indirme hizmeti sunmaktadır. Erdroid ile Android ve IOS cihazlarına ait tüm uygulamaları ücretsiz görebilir, indirebilir, detaylı açıklamalar sayesinde kolayca inceleyebilirsiniz. Platformda 8 farklı dil ile hizmet veren Erdroid, her dilden bilgi almanızı sağlar. Türkçe, İngilizce, Rusça, Hırvatça, Çekçe, Macarca, Polonyaca ve İsveççe dillerini sol üst seçenekten görebilir ve seçebilirsiniz. Platformda yer alan tüm uygulamaların değerlendirmelerini, kullanıcı yorumlarını ve ekran görüntülerini detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Bunun haricinde bilgisayarlar üzerinde yardımcı Android programlama olan Bluestacks gibi uygulama kullanıyorsanız, siteden APK formatında uygulamaları indirerek de kullanmanız mümkün. Tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz tüm Android ve IOS cihazlara uygun uygulamaları Erdroid ile indirebilirsiniz. Bilgisayar üzerinden de bağlanıp kullanabileceğiniz bu uygulamaları en kolay arama seçeneğinde bulabilirsiniz. Uygulamanın tam adını bilmeseniz de anahtar kelimeyi yazmanız durumunda sizler için anında anahtar kelime olan tüm uygulamaları sunuyoruz. Bu sayede bulmak istediğiniz tüm mobil uygulamaları platformda kolayca bulabilirsiniz. 

Erdroid platformunda Oyunlar ve Uygulamalar farklı şekilde ayrıldığı gibi hepsini bir arada da görebilirsiniz. Kategorilere ayrılan uygulamalarımızı ister listeden, isterseniz de arama kutusundan kolayca bulmanız mümkün. Detaylı içerikler ve kullanıcı puanlarını da uygulama içerisinde görebilirsiniz. Resmi Android ve IOS cihazlarına ait uygulama mağazalarında indirmek istediğiniz uygulamalarda her hangi bir sorun yaşamanız durumunda Erdroid ile bu sorunu çözebilirsiniz. Dilediğiniz gibi tüm uygulamaları platformumuzdan yükleyebilirsiniz. Şayet sitede size ait olan bir uygulama var ve bunun sitemizde olmasını istemiyorsanız bizimle iletişime geçerek kaldırmanız mümkün. Hiçbir şekilde geliştiricinin sitemizde istemediği bir uygulamayı yayınlamak istemeyiz. Bizimle iletişime mail adresimiz erdroid.adm@gmail.com üzerinden iletişim sağlayabilirsiniz. İletişim adresimizden ayrıca reklam ve iş birliği içinde bağlantı kurabilirsiniz. 

Erdroid ile Kolay Erişim, Hızlı Bağlantı

Akıllı mobil cihazlarınıza dilediğiniz uygulamaları yükleyebileceğiniz Erdroid sitesinde sağ üst panelde Uygulamalar ve Oyunlar şeklinde kategorileri görebilirsiniz. Burada yer alan uygulamalara daha hızlı ulaşabilmek için Arama Kutusu olan ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Uygulamanın adını yazarak uygulama hakkında resim ve içerik gibi detayları görebilir, indirme linkinden ücretsiz yükleyebilirsiniz. Sitemizde yer alan hiçbir mobil uygulama sakıncalı ya da virüslü olmadığı gibi sizler için editörlerimiz tüm uygulamaları tek tek tecrübe edinerek sizlerle paylaşıyor. Test etmenin dışında üçüncü taraf bilgi kaynaklarını da kullanarak detaylı içerik ve bilgi ile sizlere sunar. Editör bu uygulamaları tecrübe edinirken açıklama kısmına editör notu olarak liste halinde siz değerli kullanıcılara bilgi vermektedir. Şayet yanlışlık olduğunu düşündüğünüz içerik dahi olsa bizimle iletişime geçebilir, hatayı hemen düzeltme konusunda yardımcı olabilirsiniz. Bu şekilde sizler sayesinde platformumuz daha iyi olacak ve sizlere daha iyi hizmet edecektir. 

Erdroid ile kolay bir şekilde tüm mobil cihazlara erişim sağlarken, hızlı bağlantı linkleri ile cihazınıza kolayca indirebilir ve kurabilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan bilgilerin yanı sıra teknik kart üzerinden indirme sayısı, son güncelleme tarihi, dosya boyutu, kullanıcı yorumları ve yıldızları gibi uygulama hakkında olumlu olumsuz incelemeleri de görebilirsiniz. Özel koleksiyon şeklinde Android ve IOS uyumlu mobil cihazlarda yer alan A’dan Z’ye tüm uygulamaların yer aldığını Erdroid platformundan yükleyebilirsiniz. Sıradışı tüm bilgileri toplayan editörlerimiz sayesinde uygulamalar hakkında detaylı bilgiye birçok dilden ulaşabilirsiniz. Ayrıca her uygulamanın altında yer alan bilgi kutusundan sizlerde kullanıcı yorumunuzu ve puanınızı verebilirsiniz. Hangi uygulamanın daha iyi ve hak ettiği konusunda detaylı bilgiye kullanıcı yorumlarından da öğrenebilirsiniz. Her ne kadar üçüncü tarafların kaynaklarını site içerisinde barındırsa da tamamen özgün ve bağımsız bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Bizlere ister verilen mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz de en alt sağ tarafta yer alan Yönetim ile İletişim seçeneğinden bağlantı kurabilirsiniz. Android ve IOS uygulamalarının bir arada bulunduğu kolayca erişim ve bağlantı sağlayabileceğiniz Erdroid ile sevdiğiniz uygulamaları rahatlıkla bulabilirsiniz. Eğer platformda yer almayan bir uygulama görürseniz ve yer almasını isterseniz bizimle iletişime geçerek katkı sağlayabilirsiniz. Erdroid her geçen gün gelişerek sizlere daha iyi hizmet vermek için burada yer alıyor. 

Daha fazla bilgi için hemen sitemizi ziyaret ediniz.

https://tr.erdroid.com/
Bu yazı 772 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak