Dolandırıcıların Yeni Adresi Denizbank

Paylaş
 

Sahte mesajlarla müşterileri aldatan ve büyük mağduriyetler yaratan dolandırıcıların tuzak için bu kez Denizbank’ı seçtikleri ortaya çıktı. Banka bir mesajla müşterilerini uyardı.

Son zamanlarda ‘sahte reklam’ ve ‘kaçırılmaz fırsat’ izlenimi veren vaatlerle, gerçek olmayan kampanyalarla, bankaların adını kullanarak vatandaşları tuzak sitelere yönlendiren, soyan ve büyük mağduriyetlere yol açan dolandırıcıların yeni adresi Denizbank oldu.

“Acil kredi”, “hızlı kredi”, “krediniz bir tık uzağınızda” “İhtiyaçlarınıza en uygun kredi” “dosya masraflarınız iade edildi”, “kart aidat iadeniz hazır” gibi çeşitli davetkar ifadelerle akıllarını çeldikleri kişileri karşılığı olmayan sözlerle aldatan, kişisel bilgilerini ele geçirerek paralarını alan dolandırıcıların tuzak için bu kez Denizbank’ı seçtikleri, bankadan müşterilerine gönderilen mesajla ortaya çıktı.

DENİZBANK BU MESAJLA MÜŞTERİLERİNİ UYARDI

Denizbank tarafından müşterilerini uyarmak amacıyla yollanan mesajda şöyle denildi:

“Değerli müşterimiz, bankalar tarafından gönderilmiş izlenimi veren, dosya masrafınız iade edildi, para puan kazandınız, kart aidat iadeniz hesabınıza geçmiştir gibi çeşitli vaatler ve kampanyalar ile sizi sahte sitelere yönlendirmeyi amaçlayan mesajlar gönderilebilmektedir. Lütfen sahte linklere tıklamayınız, şifre ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız.”

Bu yazı 864 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak