Canlı Sohbet Sitesi

Paylaş
 

Kişiler farklı arkadaşlıklar kurabilmek için canlı sohbet sitelerine üye olmaktadır. Bu sitelerde kişiler belli kurallara uyarak tanımadıkları kişiler ile arkadaşlık kurabilirler. Güven içinde yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen kişiler cafecanlı.com sitesini tercih edebilirler.

Cafe Canlı Sitesindeki Seçenekler

Kişiler siteye üye olarak farklı kişiler ile görüntülü sohbet kurma seçeneğini değerlendirebilirler. Cafe canlı sitesinde kişiler kendilerine kullanıcı adı ve şifre belirleyerek siteye üye olabilirler. Siteye üye olan kişiler sitede yer alan canlı destek hattı üzerinden birçok konuda hizmet alabilirler. Kişiler site üzerinden belli kurallara uyarak görüntülü sohbet yapabilirler. Bu konuda kişilerin sitede ahlaksız konularda başka kişiler ile konuşması yasaktır.

Bunun dışında sitede illegal konularda görüş bildirmek, site üzerinden siyasi reklam yapmak, özel görüşmelerde kişilerin sosyal medya hesaplarını ve iletişim numaralarını başka kişiler ile paylaşması yasaktır. Kişiler herhangi bir ücret ödemeden siteye üye olabilir ve sitenin kurallarına uygun davranarak farklı kişiler ile arkadaşlık kurabilirler.

Sitenin kurallarına uymadan farklı biçimde ve cinsellik içerikli arkadaşlıklar kurmak isteyen kişilerin üyelikleri belli süreliğine dondurulmaktadır.

Bu yazı 491 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak