Bebeğin Tahmini Doğum Zamanı Nasıl Belirlenir ?

Paylaş
 

Pek çok anne adayının yaptıkları gebelik testi sonucunda hamile olduklarını öğrenir öğrenmez, merak ettikleri iki konu vardır. Bunlardan birisi bebeklerini kucaklarına alacakları tarih bir diğeriyse bebeklerinin cinsiyetidir. Merak edilen bu soruları ve daha birçok konu hakkında bilgileri Cehre sitesinde bulunan çeşitli makalelerde ve hesaplama yöntemlerinde bulabilirsiniz.

 Bebeğin Tahmini Doğum Zamanı

Anne adaylarının yanı sıra baba adayları da aileye katılacak olan yeni üyenin doğacağı tarihi büyük bir merak ile beklerler. Bunu öğrenmek ise oldukça basittir. Tek yapmanız gereken; sitede bulunan “Hesaplamalar” kısmında yer alan gebelik hesaplama yöntemine girerek buradaki adımları takip etmektir. Son adet tarihinizi ay – gün ve yıl şeklinde doğru olarak girdikten sonra “Hesapla” yazan yere basmanız yeterlidir. Bu işlem sonunda ekranda yazan tarih bebeğinizin doğacağı tahmini gündür.

 Çin Takvimine Göre Cinsiyet Hesaplama

Pek çok kadının eğlence amacı ile yaptıkları bu yöntemin doğru çıktığına inanlar da vardır. Ancak Çin takvimi yöntemi ile bebek cinsiyeti hesaplamanın bilimsel bir açıklaması yoktur. Oldukça kolay olan bu yöntemi uyguladıktan sonra sonucunun doğru çıkık çıkmadığına siz karar verin. Yapmanız gereken “Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama” yerine girip; kendi doğum tarihinizi ay – gün ve yıl olarak girip daha sonra, yine ilgili alana gebe kaldığınız ayı seçip, “Hesapla” yazan yere basmaktır. Bu işlem sonucunda çin takvimi size bebeğinizin cinsiyetini gösterecektir.

Bu yazı 714 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak