Ataşehir Günlük Kiralık Daire

Paylaş
 

Günümüzde sayısı gittikçe artan günlük olarak kiralan dairelerde güvenlik şüphesi insanları tedirgin etmektedir.. Nitekim ataşehir günlük daireler ya da diğer bölgelerdeki günlük daireler de kalan insanların tehlikeli olduğu da düşünülmektedir..
Fakat günlük kiralık daireler hakkında ki bu söylemler nereden çıkarıyor öncelikle bu düşünülmelidir.

Günlük kiralık daireler 1+0 oda fiyatlarından daha ucuza bulmanız ve gayet ev ferahlığında günlerce belki de haftalarca konaklayabilmeniz mümkün olmaktadır..
Bahsedildiği üzere kayıt altına alınma ya da ortamın pis olma şüphesini güvenilir senelerdir bu işlerle uğraşan günlük daire firmaları bularak aşabilirsiniz… Butik otellerde ödenen 110+ ₺ fiyatlar göz önünde bulundurulduğunda günlük kiralık daire olarak kiralanan ve temizlik hizmeti kusursuz olan bu daireler düşünüldüğünde elbette hizmet/fiyat orantılı olarak tercih edilecektir.

Gold güvencesi ile ataşehir günlük kiralık daireler, e-5 karayoluna 10 dakika uzaklıkta bulunan dumankaya ikon rezidenslarında bulunmaktadır. Yüksek katlarda hizmet veren gold ataşehir günlük kiralık dairelera 1+0 , 1+1 ve 2+1 olarak kiralanabilmektedir.

Ayrıca ataşehir günlük kiralık daireler günlük kiralık, haftalık kiralık olarak kullanılmasının yanı sıra saatlik kiralık daire olarakta kullanılabilmektedir. 2006 yılından bu yana hizmet veren gold ataşehir günlük kiralık daire firması aynı zamanda İstanbul anadolu yakasında Kadıköy günlük kiralık daire, maltepe günlük kiralık daire, ümraniye günlük kiralık daire ve maltepe günlük kiralık daireler olarakta hizmet vermekedir.

 

Gold güvencesi ile kiraladığınız dairelere ödemeler peşin yapılmakta ve sizlerin hizmetine temiz konforlu ve manzaralı daireler sunulmaktadır…

İletişim için web sayfasını ziyaret edebilirsiniz..

www.gunlukdairekiralik.net

 

 

Bu yazı 798 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak