Antalya Halı Yıkama Şirketi

Paylaş
 

Antalya Halı Yıkama Şirketi

Evlerin ve ofislerin süsü olarak kabul edilen halılar, sahip oldukları görünüm ile ortama değişik bir hava katarlar. Zamanla bunların kirlenmesi normaldir. Özellikle çocuklu aileler için bu durum büyük bir tehlikedir. İşte bu yüzden Antalya halı yıkama şirketi, sahip olduğunuz halıları çok büyük bir özenle yıkar. Temizlik bittikten sonra ürün, ilk günkü parlaklığına kavuşmuş olur.

Halı Yıkama Ön Hazırlığı Nasıldır?

  • Antalya halı yıkama ve temizlik firması, ilk olarak özel bir araç ile halılarınızı evinden alır. Hangi semtte yaşadığınız önemli değildir. Nakliye işlemleri şehir içinde her yere yapılır.
  • Daha sonra tesislere getirilen ürünler açılır ve türüne bakılır.
  • İpek, normal ip, yün ve daha değişik birçok malzemeye göre özel şampuanlar vardır.
  • Hiçbir şekilde ürüne zarar vermez.
  • Bunlara karar verildikten sonra yıkama işlemine geçilir.

Tam Teşekkülü Bir İşlem Söz Konusu

Antalya temizlik şirketleri, halıyı çok iyi bir şekilde ve ardında tek bir leke, toz bırakmayacak şekilde yıkar. Özel bir makine vardır. Bunun içine koyulan ürüne birçok yerden hem su hem de şampuan püskürtülür. Böylelikle temizlik başlar. Sonrasında durulamaya geçilir. Sıkma ve kurutma işlemleri sayesinde halı, yeni alınmış gibi gözükmeye başlar. Bunun yanı sıra firmaların bir kısmı klasik adı verilen sistemi de kullanırlar. Kurutma açık havada değil, kapalı yerlerde gerçekleştirilir. Böylelikle ürünün solmasının önüne geçilmiş olacaktır.

Bu yazı 332 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak