Anadolu Tez Merkezi Hizmetlerinden Faydalanın

Paylaş
 

Anadolu Tez Merkezi Hizmetlerinden Faydalanın

Parayla tez yazdırma işlemleri bazıları için kulağa çok hoş gelmeyebilir. Ancak günümüzde bunun artık bir zorunluluk haline geldiğini söylemek lazım. Çünkü herkesin yeteri kadar zamanı söz konusu değil. İş yaşamına devam eden birçok yüksek lisans ve doktora öğrencisi, bu noktada Anadolu Tez Merkezi ile iletişime geçerek, gizlilik kriterlerine uygun bir şekilde tezini yazdırabilmekte.

Tez Danışmanlığı Hizmetini Alın

Tez danışmanlık son derece profesyonel bir şekilde sunulur. Hangi seviyede bir proje olacağına göre aşamalar değişmektedir. Günümüzde bir tezin orijinal olabilmesi için çok daha farklı kaynaklara yönelmek gerekmektedir. Bu noktada yabancı literatür taraması öne çıkar. Bu hizmetin sağlanması hem özgünlük konusunda sıkıntı çıkmasını engeller hem de kabul edilme şansını arttır. Buna göre sınırlılık, yöntem ve yazım gibi değişik aşamalar vardır.

Tez Yazımında Dikkat Edilecekler

Tez merkezi, danışmanlık sonrasında yazıma geçer. Burada baz alınan kriterler her üniversiteye göre farklılık gösterir. Sayfa boşlukları, kullanılacak olan yazı karakteri ve punto büyük bir öneme sahiptir. Kaynakçanın nasıl gösterileceği ve dipnotların nasıl verileceği gibi hususlar söz konusudur. Bunun yanı sıra tercih edilecek dilin zamanı, tezin kalitesini gösteren çok önemli detaylardır. Anadolu Tez Merkezi bunların tümüne dikkat ederek, söz vermiş olduğu süre içerisinde tezinizi tamamlar. Üstelik bu hizmet, sadece sizinle firmanın arasında bir sır olarak kalır.

Bu yazı 345 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak